Potpore HTZ-a za manifestacije u 2011.

Bez autora
Jan 03 2011

Hrvatska turistička zajednica do 10. veljače provodi natječaj za dodjelu financijskih potpora različitim manifestacijama koje pridonose poboljšanju i obogaćivanju turističke ponude. Turistička zajednica za to je predvidjela milijun i 500 tisuća kuna, što je manje nego prošle godine, ali je za 93 posto, to jest 13 i pol milijuna kuna, povećan iznos za sufinanciranje i potpore nerazvijenim turističkim područjima. Do istog datuma, županijske turističke zajednice primat će zahtjeve i za dodjelu potpora za kulturno-turističke sadržaje kojima se obogaćuje i turistička ponuda Hrvatske.

Potpore HTZ-a za manifestacije u 2011.Hrvatska turistička zajednica do 10. veljače provodi natječaj za dodjelu financijskih potpora različitim manifestacijama koje pridonose poboljšanju i obogaćivanju turističke ponude.

Turistička zajednica za to je predvidjela milijun i 500 tisuća kuna, što je manje nego prošle godine, ali je za 93 posto, to jest 13 i pol milijuna kuna, povećan iznos za sufinanciranje i potpore nerazvijenim turističkim područjima.

Do istog datuma, županijske turističke zajednice primat će zahtjeve i za dodjelu potpora za kulturno-turističke sadržaje kojima se obogaćuje i turistička ponuda Hrvatske.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik